Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 97 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 7 m² • Terasa 35 m²
Měsíční nájemné32 500 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabídka komplet zařizeného nového bytu 2+kk se zahradou v širším centru Prahy. Byt má výměru 62 m2 plus 35 m2 má zahrada, která je v uzavřeném prostoru bytového komplexu Neugraf. K bytu náleží také sklep vě výměře 7 m2. Funguje tady 24 hodinová recepce na kterou si můžete posílat balíčky, nebo cokoliv co budete potřebovat můžete řešit přes recepci. V bytě majitelka povoluje mít mazlíčky, samozřejmě v nějaké normální míře😁

V těsné blízkosti se nachází metro Anděl, také autobus Holečkova a tramvaj Bertramka. Ku Karlovému mostu je to pěšky 20 min a ku Střeleckýmu ostrovu 12 min. V těsné blízkosti je park Sacré Coeur 2 min a také Petřínské sady 5 min. OC Smíchov 5 min pěšky.

Při vstupu do bytu najdeme chodbu, kde se nachází stavěná skříň dělaná na míru, je tam zabudovaná pračka ze sušičkou značky Samsung plus vysavač a věšák na prádlo. V chodbe se také nachází samostatné WC pro hosty. Celkove jsou v bytě dvě toalety.

Dominantou tohoto bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným na míru a ostrovem uprostřed s veškerými vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční dosta, trouba a lednice s mrazákem všechno značky Samsung) také vybavené nějakým základním jídelním příborem. V obývacím pokoji je rozkládací gauč na kterém se pohodlně vyspí 2 lidi, také s ukladacím prostorem uvnitř. Potah je z materiálu který se dá rychle utřít v případě, že na něho něco vylejete. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a do ložnice, kde se nachází japonská postel s futonem a dvě skříně plus pracovní stolek a židle. Z ložnice se dá taky vyjít na terasu. Ložnice má svůj samostatný vchod do koupelny, která má vlastní toaletu a sprchový kout. V zahrádce jsou vysazení tuje, které slouží k zajištění většímu soukromý a také je celá zahrada obložena ještě s bambusovym krytím. Na terase je velký slunečník, truhlice na odkladaní věcí s krytem na venkovní nábytek.

V oknech jsou instalovány venkovní rolety ovládané přes smart home panel. Veškeré činnosti s vytápěním a rekuperaci se dají ovládat přes počítač. Přes počítač se taky otevírají dveře, když někdo zvoní. Stavba bytového domu Neugraf je ze železo betonu, takže to zajištuje úplný klid, protože nebudete slišet sousedé skoro vůbec. Okna jsou třívrsrvé, které jsou i počas zimního období nepronikavé. Byt je orientovaný na sluneční stranu na jih, co zajištuje celý den světlo i přes zimu.

Součástí bytového komplexu je též wellnes, kde je fínská a infra sauna. Poplatek je 150 korun na hodinu neomezené množství lidí, takže máte možnost mít privátní saunu úplně sami pro sebe.

Preferujeme spíš dlouhodobý pronájem. Cena nájmu je 32 500korun. Poplatky na byt které se platí správci Neugraf jsou 6500 korun podle nové cenově kalkulace 2023 plus elektřina PRE je 1000 korun. V bytě je internet který není nutné hradit a je v ceně nájmu. Elektřina bude převedena na nového nájemce.

Byt bude volný od 15.6 nebo od 1.7 podle dohody.

Jedná se o velmi lukrativní a vyhledávané místo v těsné blízkosti centra Prahy.

Offer of a fully furnished new 2+kk apartment with a garden in the wider center of Prague. The apartment measures 62 m2 with an additional 35 m2 for the garden, situated within the enclosed area of the Neugraf residential complex. Also included is a cellar with an area of 7 m2. The building features a 24-hour reception where you can have packages delivered, and any needs addressed through them. Pets are allowed in the apartment, within reasonable limits 😁.

Nearby amenities include the Anděl metro station, Holečkova bus stop, and Bertramka tram stop. It's a 20-minute walk to Charles Bridge and 12 minutes to Střelecký Island. Sacré Coeur Park is a 2-minute walk away, and Petřínské Gardens are 5 minutes away. The Smíchov shopping center is within a 5-minute walk.

Upon entering the apartment, you'll find a hallway with a custom-built wardrobe, integrated Samsung washer-dryer, vacuum cleaner, and laundry rack. There's also a guest WC. The apartment features two toilets in total. The standout feature is the spacious living room with a custom-designed kitchenette and an island equipped with Samsung appliances (dishwasher, induction stove, oven, refrigerator with freezer), along with basic tableware. The living room includes a sofa bed for 2 people with storage inside, covered in a material easy to clean. The living room provides access to a terrace and a bedroom with a Japanese-style bed, two closets, a desk, and a chair. The bedroom has its own entrance to a bathroom with a toilet and shower. The garden is landscaped with privacy-enhancing features like planted thuja and bamboo covering. The terrace includes a large umbrella, storage box, and outdoor furniture covers.

The apartment features smart home-controlled external shutters and centralized heating and ventilation, all accessible via computer. Doors can be remotely unlocked from a computer when someone rings. The Neugraf building is made of reinforced concrete, ensuring quiet surroundings. Triple-glazed windows provide insulation, with the apartment facing south for sunlight throughout the day.

The complex also offers wellness facilities with Finnish and infrared saunas, available for private use at 150 CZK per hour for an unlimited number of guests.

Long-term rental is preferred, starting at 32,500 CZK per month. Additional fees payable to Neugraf's management total 6,500 CZK based on the 2023 price calculation, plus a 1,000 CZK electricity fee. Internet is included in the rent. Electricity will be transferred to the new tenant. The apartment will be available from June 15th or July 1st by agreement.

This is a highly sought-after and lucrative location close to Prague's city center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu839255
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 6. 2024
Podlaží1. podlaží z 5
Konstrukce budovySkeletová
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 35 m²
Sklep 7 m²
Předzahrádka 35 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolečkova
🚶 234 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 815 m (10 min)
Obchod
🚶 179 m (2 min)
BankaErste Bank
🚶 551 m (7 min)
RestauraceSacra Restaurant
🚶 127 m (2 min)
LékárnaEUC
🚶 542 m (7 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 293 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Grafická
🚶 623 m (7 min)
SportovištěLokal Blok
🚘 2 275 m (7 min)
Hřiště
🚶 268 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.