Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPod strání, Praha - Strašnice

Rezervováno
Pod strání, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Světlý, příjemný byt, který který prošel v roce 2020 rekonstrukcí kuchyně a podlah v celém bytě. Velice dobrá dostupnost (Metro A-Skalka) a veškerá vybavenost v docházkové vzdálenosti (obchody, škola, atd.). Nová kuchyňská linka má vestavnou kombinovanou lednici, vestavnou troubu, plynovou desku, MW a pračku. Obývací pokoj (propojený s kuchyní přes kuchyňský ostrůvek je bez vybavení. Ložnice je také bez vybavení. V celém bytě je nová plovoucí podlaha. V zádveří , kuchyni, koupelně a na WC je použita velkoformátová dlažba. Koupelna s novým sprchovým koutem (čtvrtkruh) je oddělena od WC . V celé bytě jsou nová LED svítidla. V bytě je komora, vestavěná šatna, lodžie (přístupná z ložnice). Prohlídky možné po domluvě. Byt je vhodný především pro páry, případně pro jednu osobu (oddělena je pouze ložnice, obývací pokoj je spojeny s kuchyni).

Preferuji nájemce bez domacích mazlíčku a nekuřáky! Prosím jen o kontakt zájemců o dlouhodobý pronájem (min 2 roky). Nemám zájem o spolupráci s RK.

Bright, cosy flat after complete reconstruction (bathroom, WC, kitchen). Good accessability (Metro A - Skalka st.). Flat is equiped with kitchen unit with refrigerator (Miele), oven, microwave, washing mashine. Living room (conected with the kitchen) is without equipment. Bedroom without equipment, with new carpet. Bathroom with shower corner (Hüppe) is seperated from WC. There is a storage room, walk in closet, loggia (accessible from bedroom). The flat is suitable especially for couples, or for one person (the living room is connected with the kitchen). I prefer non-smokers and no pets. The demand is a longterm rent (min.2 years). No interest in cooperation with real estate agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu96212
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2023
Podlaží12
Typ budovyPanel
RekonstrukceInteriér
Plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie 6 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkalka
🚶 195 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 2 326 m (7 min)
ObchodJečmínek
🚶 323 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 658 m (5 min)
RestauraceNová asijská restaurace Skalka
🚶 236 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 411 m (5 min)
ŠkolaZŠ V Rybníčkách
🚶 385 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Nedvězská
🚶 387 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 720 m (5 min)
Hřiště
🚶 125 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.