Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyNěmejcova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Němejcova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Pronajmu částečně vybavený byt 1+1 v v blízkosti centra Plzně na Jižním předměstí.Byt,s malým balkonem,se nachází v 1. patře cihlového domu.V blízkosti domu vlaková zastávka J.Předměstí a MHD č.15,16,17,18,22. snadná dostupnost na Borská pole a k ZČU.Byt je vybaven starší kuchyňskou linkou, lednicí, nábytkem a postelí ve zvýšeném patře.Výbava nezahrnuje:pračku, MW troubu,nádobí,sedací soupravu a jídelní stůl se židlemi.V bytě jsou plastová okna a stupačky v plastu. Ohřev vody zajišťuje 80l el. bojler, jako topení slouží plynové vafky.Kuřáci nejsou překážku. Vratná kauce ve výši 7800.Cena zahrnuje nájem+energie+služby.

I rent a partly furnished apartment 1+1 near the city center of Pilsen in the South Periphery. The flat with a small balcony is situated on the 1st floor. The house is located near the train station and public transport No.15, 16,17,18,22. There is an easy access to the Bory suburb and the University of West Bohemia. There is an older kitchen in the flat, refrigerator, furniture and beds are on the elevated floor. Equipment does not include: washing machine, MW oven, dishes, sofa and dining table with chairs. In the flat there are newly renovated windows. Water heating is provided by 80 liters boiler, gas heating is installed. Smokers are welcome. Refundable deposit is CZK 7800. The price includes rent + energy + services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu178124
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.