Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyOstrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


NEPLATÍTE PROVIZI RK!!! SOUKROMÁ NABÍDKA!!!! Nabídka je aktuální i dnes, to je 9.1.2015! Krásný slunný byt v nízké zástavbě (dům po revitalizaci a zateplený) , 85 m2, 3.patro, balkón, prostorná komora,samostatné vchody do pokojů, plastová okna, prostorná kuchyň propojena s jídelnou (původně 4-tým pokojem) linka zn.“Sykora“z dřevěného masívu, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka nádobí, automatická pračka se sušičkou, lednice s mražákem, mikrovlnná trouba... Zděné jádro, upravená koupelna, vana a umyvadlo z umělého mramoru. Obývací pokoj s dřevěným nábytkem a koženou sedací soupravou, ložnice s nábytkem ze světlého dřeva, koberce, záclony, žaluzie. Plně vybavená kuchyň ( včetně veškerého nádobí), ložní prádlo k dispozici, lze připojit KTV, internet, pevnou linku, je nainstalovaný satelit! Prostorný zabezpečený sklep – asi 4m2. Nabídka je vhodná i jako ubytování pro manažery firem! Parkování u domu, nebo v krytých parkovacích boxech asi 1 minutu pěší chůze od domu. Poblíž škola, školka, obchodní centrum, zdravotní středisko, MHD, a veškerá další občanská vybavenost. Dům je po celkové revitalizaci,v klidném místě, uprostřed zeleně. Výborná dostupnost do všech částí Ostravy a do centra města, 3 minuty jízdy autem do průmyslové zóny Ostrava Hrabová – rozsáhlý podnikatelský areál! Volný ihned! Výše vratné kauce dohodou!

9.1.2015 is actuale.Sunny apartment in low built-up area, 3rd floor, brick core, storage chamber, balcony, plastic windows, spacious kitchen, a line marked "Sykora" of solid wood, ceramic hob, hood, dishwasher, washing machine and dryer, refrigerator with freezer, microwave oven ... Living room with wooden furniture and leather sofa., A bedroom with light wood furniture, carpets, curtains, blinds. Fully equipped kitchen (including dishes), duvets and bedding available, connect KTV, Internet, fixed line, satellite TV is installed! The offer is a suitable accommodation for executives of companies! Parking by the house, or in covered parking stalls, about 1 minute walk from the house. Near school, preschool, shopping center, health center, public transport and all other amenities. Quiet location, greenery, good accessibility to all parts of Ostrava and the city center! Available now! The amount of refundable deposit agreement!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu258822
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.