Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyVrbenského, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Vrbenského, Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby4 870 Kč


BRNO - KOMÍN. Částečně zařízený zrekonstruovaný byt 3+1 (další věci možno po dohodě dokoupit) , v ideální lokalitě. Zateplený z obou stran. Velmi dobrá dostupnost centra i přírody, občanská vybavenost (MHD 150m, potraviny i večerka, dětská hřiště, školka, škola). Volný od 1.6.2016. Na fotkách může být nekteré vybavení předchozích nájemců. K dispozici je: Chodba-šatna, věšák na šaty, botník. Kuchyně - kuchyňská linka se spotřebiči, kombinovaný sporák, lednice s mrazákem, spižírna, stůl a židle. Obývací pokoj - sedací souprava, křesla, konferenční stolek, skříň. Ložnice - dvoulůžko, komoda, vstup na lodžii. Dětský pokoj - dvoulůžko, komoda, křeslo. K bytu náleží i sklep a dvě společné místnosti na kola a kočárky. Možnost připojení na internet i kabelovou televizi.

BRNO - KOMÍN. Partially furnished flat, after reconstruction (other items can be bought by owner) 3+1. Ideal location, very good access to the downtown and to the nature. Public transport 150m, grocery store, kinder playgrounds and sport fields, kindergarden, school. Owners speak English, German and Russian. Available from June 1, 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu301003
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha73
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.