Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyAnny Rybníčkové, Praha - Stodůlky

Anny Rybníčkové, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 966 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 1+kk v novostavbě v Nových Stodůlkách (4.p s výtahem), vhodné pro 1-2 osoby. Celková vnitřní plocha bytu je 30m2 + 11m2 terasa orientována na JZ, k bytu náleží sklep. Byt je plně zařízen (vestavěné skříně, postel, komody, jídelní kout, další drobný nábytek), včetně kuchyňské linky se spotřebiči (myčka, mikrovlnka) a nádobí, v koupelně pračka se sušičkou, vana. Připraveno k nastěhovani bez dalších investic. Nízké měsíční náklady na služby.

Parkovací stání před domem (parkoviště se závorou), autobusová zastávka 3 minuty pěšky. Nejbližší stanice metra Luka je dvě zastávky autobusem. V blízkém okolí se nachází Prokopské údolí - vhodné pro venkovní aktivity, v okolí dále několik restaurací, obchody. Jedná se o velice prestižní lokalitu s vysokým životním standardem.

Byt bude volný od 07-2014, možné prohlídky dle dohody.

Flat 1+kk in new residence in Stodulky area (4.fl w lift), suitable for 1-2 people. Total space is 30m2 + 11m2 terrace oriented to SW, cellar. Flat is fully furnished (built-in wardrobe, double bed, other furniture), incl. open kitchen with appliances (dishwasher, microwave) and dishes, washing machine with dryer, bath in the bathroom. Ready for move-in without further investments. Low monthly utilities costs.

Parking lot in front of the house, bus nearby (3 minutes walking distance). The nearest metro station Luka is two bus stops away. Flat is near Prokopske udoli area - perfect for outdoor activities, number of shops and restaurants nearby. Flat is in prestigious area with high living standard.

Flat will be available from 07-2014, flat shows upon agreenment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu315814
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.