Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyAnglická, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Anglická, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 491 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt v OV ve velikosti 82m2, 3+kk, balkon, sklepní kóje. Byt je po kompletní rekonstrukci, ulice Anglická 2318-Kročehlavy, kuchyň s obývacím pokojem propojen, velká koupelna s WC, dva samostatné pokoje, chodba. Byt se nachází ve 4 podlaží/4 patrového panelového domu, byt je zateplen v rámci rekonstrukce zevnitř, úspora nákladů. Rekonstrukce proběhla v roce 2011, včetně kompletní výměny všech rozvodů, nové topení, elektřina, voda, podlahy (plovoucí, dlažba) aj. Není potřeba již další rekonstrukce a výdajů. Byt je kompletně vybaven - kuchyňský kout, vestavěná skříň jsou na míru. Ostatní vybavení bytu dle dohody s novým majitelem. Občanská vybavenost, dostupnost vlakové nádraží 5min, autobus 5 min., kaufland 400 metru od domu. Prohlídka možná kdykoli dle dohody, při rychlém jednání možná sleva a ihned k nastěhování. RK nevolat!.

I am selling the flat as a private owner, 82 sq meters, 3+kk, plus balcony 8 sq meters, cellar berth. The flat is after complete rocunstruction. The falt is situated in street Anglicka 2318 - Kročehlavy. Great location in Kladno. Close to shoping centers, train to Prague(5 minutes), buses to Prague (5 minutes). There is a big livingroom with kitchen together, two rooms, large bathroom ( shower cubicle, bath as well), big hall. There are completally new distrubutions systems done (water, electrics, heating).New floors (floating floors,tiling floors) , new walls. No other reconstruction is needed.

Please feel free to contact me on the email: apolokolar@centrum.cz, or on the phone number: 770 772 422.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu332382
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.