Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 350 m² bez realitkyU Janovického potoka 516, Týnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský kraj

U Janovického potoka 516, Týnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVACE

RK prosím nevolat! Pouze přímí zájemci.

Nabízím k prodeji velký třípodlažní (vč. obytného podkroví) rodinný dům v krásném a klidném přirodním prostředí u Janovického potoka blízko centra města Týnec nad Sázavou. Dům je na konci zástavby a v okolí je výhled do lesů a na potok. Pozemek o rozloze 788 m2 (vč. domu) je orientovaný na jih, svažitý, na jedné straně upraven jako terasový. Na pozemku se dále nachází betonová terasa se sklepem, jímka (již nevyužívaná) a kůlna.

Dům je aktuálně řešen jako třígenerační s kuchyní, koupelnou a WC v každém patře a balkonem v prvním patře. Rozměry domu jsou 11,3 x 10,7 = 121 m2 na jedno podlaží. Konstrukce je provedena z bloků Ytong, střecha je plechová.

Zdroj vody z vlastní vrtané studny, přípojka kanalizace do řádu, připojka plynu. Je možné zřídit přípojku na městský vodovod (cca 80 m). Vytápění zajišťuje ústřední topení a 4 roky starý plynový kotel.

Samotný dům byl postaven před 20 lety, podkroví pak bylo dokončeno v roce 2002. Dům nebyl cca rok uživán a je obyvatelný, nicméně pro dosažení dnešního standardu je předpoklad rekonstrukce (zateplení fasády, omítnutí, výměna oken, podlahy, atp.). Je výborným kandidátem na čerpání dotací z programu Nová Zelená úsporám.

Ideální pokud hledáte bydlení mimo satelit, v přirodě, klidu, soukromí, ale přesto kousek od centra města s dobrou dostupností do Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu334751
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha350
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.