Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pronajmu dlouhodobě klidný, čistý, zrekonstruovaný byt 1+1 s lodžií v Brně na Lesné. Pokoj 18 m2, kuchyně 5 m2 ve 12. patře s výhledem na Brno. Cena 8 900,- Kč je konečná včetně nájmu a inkasa. V ceně je 30 TV programům zdarma. Možnost připojení na internet a kabelovou televizi. Nachází se na Halasově náměstí s dobrou dopravní obslužností do centra, možnosti využívat plavecký areál, supermarkety Albert a Lidl v těsné blízkosti, kousek od lesa a přírody . Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, kde je elektrický sporák, lednička, pračka, spíž, stůl a židle. Pokoj lze vybavit dle vlastního vkusu a požadavku (s odvozem nábytku např. z Ikea můžu pomoc). Možné je i zařídit letní posezení na lodžii. Pronájem minimálně na 2 roky. Požaduji 15000,-Kč jako vratnou kauci, při předání bytu v původním stavu. Neplatíte žádnou provizi RK.

Long-term let of apartment 1+1 with loggia located in Brno – Lesna suitable for one person (room 18 m2, kitchen 5 m2).The apartment is situated on the 12th floor with the beautiful view of Brno.The price 8 900,- Kc includes the final lease and all the bills (also including connection to over 30 TV programs, internet connection can be arranged).The apartment is quiet, clean and renovated, located at Halasovo namesti with good transport links to the city center and benefit from the swimming pool and several supermarkets(Albert and Lidl) nearby, also quite close to the forest and nature. The apartment is equipped with new kitchen(with an electric stove), refrigerator, washing machine, pantry, table and chairs. You can equip the apartment according to your taste and requirements(I can help with the transport of new furniture from e.g.Ikea if needed). It is also possible to arrange summer sitting on the loggia. Rent a minimum of 2 years. 15000,-Kč a refundable deposit is required (will be returned after the handover of the apartment in good condition). You do not pay a commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu351505
Dispozice1+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.