Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyPrůkopnická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Průkopnická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 5 m² • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem krásného slunného bytu 2+1 s velmi prostornou lodžií v Ostravě-Zábřehu poblíž Bělského lesa, umístěného ve 2.NP čtyřpodlažního plně, nově a moderně revitalizovaného (plastová okna, zateplení, nová střecha, fasáda, bezpečnostní vchodové a sklepní dveře, nové prostorné prosklenné lodžie - terasy) panelového domu bez výtahu. Orientace V (kuchyně, ložnice) / Z (obývací pokoj s lodžií), oba výhledy do zeleně. Byt je ve velmi dobrém stavu: kuchyňská linka, zděné jádro, koupelna s rohovou vanou a WC, vestavěné skříně se spoustou úložného prostoru; v pokojích repasované dubové parkety, v chodbě a kuchyni kvalitní marmoleum, v koupelně dlažba. Bezpečnostní dveře. Prosklenná lodžie. Na 1 okně sítě proti hmyzu. Byt se nabízí částečně zařízen: kuchyňská linka se sporákem, troubou, digestoří, kombinovanou lednicí s mrazákem, kuchyňský stolek se 2 židlemi; dvoupostel s rošty, novou matrací, 2 nočními stolky; vestavěné skříně v chodbě; skřínky/policový systém do obývacího pokoje. Čistý, bezpečný a udržovaný dům situován v zeleni. MHD a veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti (OC Kotva 500m). Klidná a vyhledávaná lokalita, poblíž Bělského lesa. Nájem 9.900,-Kč/měsíčně plus služby: elektřina, plyn, voda, teplo, spol. poplatky - správce, el. a užívání spol. prostor) zálohově 4800,- Kč pro 1 osobu, 5.700,- Kč pro 2 osoby (reálné na základě současné spotřeby, roční vyúčtování samozřejmostí). Parkování před domem. Možnost využití suchého prostorného sklepu, kolárny a dílny v suterénu. Vhodné pro nekuřáky, pracující, jednotlivce, pár, event. i s malým domácím mazlíčkem. Volný od 1. 9. 2023.

Bez poplatku za RK - přímo od majitele - solidní jednání. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu396981
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží2
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 6 m²
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 5 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 302 m (4 min)
PoštaOstrava 43
🚶 315 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 307 m (4 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚶 716 m (9 min)
RestauraceBistro DIANA
🚶 226 m (3 min)
LékárnaBENU
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Kosmonautů
🚶 407 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Patrice Lumumby
🚶 399 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 850 m (6 min)
Hřiště
🚶 508 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.