Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyJablonského, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Jablonského, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 300 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce9 300 Kč


Nabízíme k pronájmu 1+kk v Plzni na Slovanech v Jablonského ulici. Slunný a tichý byt ve zvýšeném přízemí o rozloze cca 40 m2 je po důkladné celkové rekonstrukci. Skládá se z prostorného pokoje, kuchyňského koutu (s možností oddělení závěsem), zádveří a koupelny. Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou, kombinovaným sporákem a digestoří. V celém bytě jsou nové podlahy a dlažby. Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem. Vytápění je zde ústřední dálkové, ohřev vody zajišťuje plynová karma. Celý dům je nově zateplen, okna vyměněná, plastová, se žaluziemi. K bytu náleží i sklep. V bytě je zavedena internetová přípojka.

Nájemné 7500,- Kč/měs., nezahrnuje zálohy na služby spojené s užíváním bytu 1800-2000,- Kč (platby do fondu oprav, topení, odvoz odpadu, osvětlení společných prostor…). Elektřinu a plyn převedeme na nájemce, voda se vyúčtovává 1x ročně a nájemce jí platí podle skutečné spotřeby. Nájemné se platí na 1 měsíc dopředu, pro rok 2019 je stanoveno na 9300,- Kč + energie placené nájemcem (poslední nájemce uvádí 600,- Kč za elektřinu a plyn + spotřeba vody odhadem do 200,- Kč/osobu). Byt je výborně dostupný MHD, cca 1 min. chůze na tramvaj, 2 min. do bazénu na Slovany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu400409
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.