Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 109 m² bez realitkyHolenská, Praha - Hostavice

Holenská, Praha - Hostavice
Cena4 982 620 Kč

Tato nemovitost již od 21 131 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně Vás provede přímý majitel a obyvatel domu v projektu DOMY JAHODNICE. Exkluzivní, nadrámcové služby, slevy a poradenství, pouze u nás a to zcela zdarma přes tento odkaz: http://goo.gl/forms/hXFvV8YjqvHKQJsh2

Sice strávíte u specifikace domu několik hodin, zato ale získáte neuvěřitelně krásný pocit vlastnictví. Vzniká dům snů přesně podle Vašich představ, ne jenom nemovitost. Vy si rozhodnete vše od vypínačů, velikost střešního okna, koupelny a dlažby od společnosti SIKA, podlahy od EVERELU, a mnoho dalších vč. stavebních úprav domu.

Také my jsme hledali nové bydlení kvůli přírůstku v naší rodině. Dlouho jsme hledali nový byt, ale za stejnou cenu se vyhovující byty nalézají jenom v podobných lokalitách jako je nyní náš dům, který je celý náš i se zahradou. Dokonce náš příběh je trend tohoto projektu: vzniká zde komunita mladých rodin s dětmi, s novou státní mateřskou školkou, kde se sousedi znají.

Nečekejte 1-2 roky na výstavbu domu, u nás máte dům následující kvartál. Stavební technologie ze západu vytvoří základy na kterém je dům postaven na milimetr přesně v továrně. Zdi jsou pouze 37 cm široké, ale tepelné ztráty (4,4KWh) jsou o dost menší než u stejného typu cihlové výstavby a taky získáte více obytné plochy (cca 7 %). Předpokládaná cena za elektřinu je cca. 2000,- měsíčně.

Záruka 5 let na všechno, 30 let na konstrukci domu. Životnost nízkoenergetičnost je 100 let díky minerální vatě, která se dá poté vyměnit. A 200 let vám vydrží dům. Technologie je velmi podobná německému a skandinávskému severnímu způsobu bydlení. Tím se řadí mezi vyspělé, západní moderní trendy dnešní doby.

Bydlet v Praze a přitom na čerstvém vzduchu v dvoupodlažním chytrém nepodsklepeném domu typu C 3+kk+terasa, jedná se o řadový dům na pozemku 190-191 m2, podlahová plocha 92,37m2 + 16,6m2 terasa. V přízemí obývací pokoj + kuchyňský kout 35 m2 a s prostorem pro krbová kamna, dále WC, technická místnost a chodba se schodištěm v 1. patře jsou dvě obytné místnosti, koupelna a 16,6m2 velká terasa.

Vytápění, ventilaci a filtraci vzduchu v domě zajištuje inteligentí systém siemens SYNCOLIVING s elektrickými přímotopy nebo sálavými panely FENIX s regulací teploty v místnostech. Společnost RD Rýmařov již 45 let vyrábí na trhu s nemovitostmi dřevostavby. Velmi rychlá výstavba cca 3 měsíce.

Občanská vybavenost, estetické provedení, dostupnost kulturního, sportovního a společenského vyžití v obci. Spojení do centra je zajištěno autobusem nebo nedalekého vlakového nádraží Praha - Dolní Počernice, což je 11 minut na Masarykovo nádraží a 12 minut na Hlavní nádraží.

Výhodnou hypotéku samozřejmě zajistíme. A poslední prodeje byl financovány prostřednictvím 100% hypotéky s 1,64% úrokovou sazbou a 85% hypotéky s 1,54% úrokovou sazbou!

Cena včetně pozemku a DPH od 4.982.620 Kč

K dispozici také v tomto projektu jsou dva jiné typy domů:

Typ G - 155 m2 dům s pozemkem 335-464m2, od 6.596.257 Kč

Typ D - 188 m2 dům s pozemkem 346-592m2, od 7.292.248 Kč

Exclusively from a direct owner and resident of Domy Jahodnice. Only through us, at no extra cost: extra services, discounts, and advice, simply sign up via this link: http://goo.gl/forms/hXFvV8YjqvHKQJsh2

An incredible feeling of ownership comes from the specification process. You decide upon everything from light switches, through roof window sizes, bathrooms & tiles from SIKO, floors from EVEREL, and much more, incl. changes in interior construction!

We, ourselves, were looking for a long time for a new place due to an addition to our family. At this price level, all satisfactory flats were located similarly far from the center as our new house, which has a garden and no housing committee! This story is representative of the vast majority of the new owners in this development. This will result in a community of young families with children, where neighbors actually know each other, and where all the children attend the brand new, state-run kindergarten located within the development.

Do not wait 1-2 years for the construction of a new house, with us you'll have your home in the very next quarter. Modern, Western construction technology results in prefabricated houses with a precision level of less than a millimeter. The very thin (37cm) thick walls provide lower heat loss (4,4KWh) than the exact same type of house built using brick construction, and create more actual living space (about 7%). The estimated price for electricity is about 2000 CZK per month.

Warranty: 5 years on everything, 30 years structural. The special mineral insulation material has an expected lifetime of 100 years, after which it can be replaced. The house itself thus is expected to last 200 years.

Live in Prague, yet breath fresh air in your own two-storey 3+kk + terrace (type C) smart home. Fully attached, built on a 190-191m2 plot. The house has a floor area of 92.37m2 + 16.88m2 terrace. The ground floor offers a 35m2 living room with kitchenette, entrance room, utility room, WC, and hallway with stairs to the second floor, which has two bedrooms, a bathroom, and a 16.88m2 terrace.

The house's heat and air ventilation/filtration is managed by the intelligent Siemens SYNCOLIVING system. Heat is provided by FENIX radiant electric panels with temperature regulation in each room.

Civic amenities, beautiful nature, and cultural, sport, and social activities are all available on the spot. Connection to the center is provided by bus or the nearby train station Praha - Dolni Pocernice, which offers 11 minute connections to Masarykovo Nadrazi and 12 minute connections to Hlavni Nadrazi.

Of course, we can help arrange advantageous mortgages. The last sales were financed through a 100% mortgage with a 1.64% interest rate and an 85% mortgage with a 1.54% interest rate! The price, including the land and VAT, starts at 4,982,620 CZK

Also available:

Type G - 155 m2 house, 335-464m2 plot, from 6,596,257 CZK

Type D - 188 m2 house, 346-592m2 plot, from 7,292,248 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417300
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha109
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.