Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 54 m² bez realitkyKoperníkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Koperníkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Hledáte místo, kde se budete cítit doma? Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý byt 1+1 nacházející se ve prvním patře cihloveho domu v ulici Koperníkova. Prostorný byt v blízkosti centra prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí: rozvody vody, elektřiny, topení, na podlahách dlažba v imitaci dřeva a zrenovované parkety. Vše připraveno k tomu, abyste si zařídili domov podle svých představ. Snížené a izolované stropy v kombinaci s novým plynovým kondenzačním kotlem jsou jistotou minimálních provozních nákladů a ušetřené finance tak můžete využít na příjemné okamžiky.

Ve velké kuchyni s prostornou pracovní deskou, vestavěnou elektrickou troubou, plynovou varnou deskou, digestoří a myčkou hravě zvládnete třeba "prostřeno" s přáteli. Ve slunné koupelně s topným žebříkem, wc, přípojkou na pračku a vanou zahřeje podlahové topení pokračující i do předsíně. Byt je nabízen nezařízený, po dohodě je možné obytnou místnost vybavit jednoduchými šatními skříněmi.

V bytě je dostupný wi-fi internet za poplatek 200 Kč/měs, případně možnost připojení k internetu a TV od UPC nebo O2. Linky MHD 3 minuty od bytu.

Elektřinu a plyn si nájemce převádí na sebe. Měsíční zálohy na služby (vodné/stočné, úklid a osvětlení společných prostor, svoz odpadu) ve výši 300 Kč/osoba/měsíc nejsou součástí nájemného. Vzhledem k tomu, že je byt úplně nový, vratná kauce je nastavena ve výši dvou nájmů.

Byt je ideální jednotlivce nebo mladý pracující pár. Nastěhování je možné ihned a smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu427290
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.