Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 48 m² bez realitkyRejskova, Praha - Vinohrady

Rejskova, Praha - VinohradyVybaveno
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pěkného suterénního prostoru se saunou po náročné rekonstrukci. Veškeré vybavení je v ceně bytu.

Byt se dělí na předsíň, koupelnu a prostorný obývací prostor. V koupelně se nachází rohová vana, WC a téměř nepoužívaná infra sauna pro 2-3 osoby. V hlavní místnosti je vestavěná kuchyňská linka s pračkou, sušičkou, ledničkou a mikrovlnkou. Pokoj je vybaven dvoulůžkem, sedačkou, televizí s plochou obrazovkou a vkusným nábytkem.

Jsou zde udělány tlakové izolace, dřevěné obložení nosných trámů, podhledy s vestavěnou klimatizační jednotkou, nové rozvody sítí, kabel a satelit, bezpečnostní zařízení od Jablotronu, nové podlahové krytiny, jističe 3x25, bezpečnostní vstupní dveře.

Celý prostor působí velmi dobrým dojmem a velké okno v předsíni vedoucí do světlíku dá téměř zapomenout, že se jedná o suterén.

Prostor je vytápěn tepelným čerpadlem, které snižuje provozní náklady na minimum. Poplatky, služby, fond oprav a elektřina činí cca 3500 Kč/měsíc. Prostor je možné využít pro bydlení, ale kolaudován je jako nebytový, není tedy v tuto chvíli možné zařídit si zde trvalý pobyt.

Kousek od bytu se nachází rozlehlý park Folimanka.

Svou lokalitou je prostor vhodný jako výborná investice nebo jako startovní bydlení v blízkosti centra Prahy.

Realitní kanceláře NEVOLAT!

Basement apartment after reconstruction with infrared sauna. The space is divided into a bathroom that is very tastefully furnished and living room with built-in kitchen. There are done pressure insulation, wood paneling supporting beams, ceilings with built-in air conditioning unit, new distribution networks, cable and satellite, security equipment, new floor coverings, circuit breakers 3x25, security entrance doors. The whole space has a very good impression thanks to a large window in the hall, you can almost forget that it is a basement. The space is heated by heat pump, which reduces operating costs to a minimum. Fees, service, repair fund and electricity is about 3500 - CZK / month. The space can be used for housing, but been approved as commercial.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434852
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.