Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 232 m² bez realitkyKrupka - Horní Krupka, Ústecký kraj

Rezervováno
Krupka - Horní Krupka, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena6 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 372 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji, svou polohou i provedením zcela unikátní a současně technologicky i materiály nadstandardně zařízenou, nízkoenergetickou novostavbu RD z roku 2014, o dispozici 6 + 1 + dvojgaráž, s pergolou a zahradou s dětským hradem. Předností domu jsou velmi nízké náklady na kompletní provoz, jen 2.100 Kč / měs. Novostavba je ve výborném stavu, určena k trvalému bydlení a bez dalších investic je připravena k okamžitému nastěhování.

Jelikož dům prodávám sám, jeho cena je snížena o 300 tis. Kč, které ušetříte na provizi pro RK. Cena zahrnuje také zařízení (nábytek z masivu, pracovna na míru aj.) a veškeré náklady na právní servis v průběhu prodeje. V případě potřeby Vám doporučím zkušené specialisty pro zajištění financování.

Rád zodpovím Váš dotaz po telefonu nebo během prohlídky. Těším se na setkání!

I offer for sale, with its location and execution completely unique and at the same time technologically and materially furnished, low-energy new family house from 2014, 6 + 1 + double garage, with pergola and garden with children's castle. The advantage of the house is the very low cost of complete operation, only 2,100 CZK / month.

Since I sell the house myself, its price is already reduced by 300 thousand CZK, which you will save on commission for RK. The price also includes equipment (solid wood furniture, tailor-made office, etc.) and all legal service costs during the sale. If necessary, I will recommend experienced finance specialists.

More details, photos and videos can be found at www.hornikrupka.cz and in the enclosed video tour. Alternatively, I will be happy to answer your question by phone or during a tour. I look forward to meeting!

RK do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564134
Dispozice6+1
Dostupné od11. 6. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha232
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 258
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.