Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPod Zámečkem, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Pod Zámečkem, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem čistého bytu 2+kk 53 m2 s venkovní terasou o rozloze 9 m2 v novější zástavbě. Byt je v přízemí bytového zděného domu. Zůstane částečně vybaven. Kombinovaná chladnička s mrazákem, automatická pračka, elektrický sporák, obýváková stěna. V bytě jsou vestavěné skříně, komora . K bytu je již v ceně k dispozici možnost využití vlastního sklepa také v přízemí. Dále kolárna a kočárkárna. Celý dům prošel rekonstrukci, okna, fasáda, zateplení... Byt se nachází v klidné lokalitě na okraji Nového Hradce Králové v blízkosti lesů a rybníků. Cca 3 min. chůze je mateřská školka, 4 min. chůze základní škola. Dále zdravotní středisko, obchodní dům Albert, lékárna, atd. Dostupnost MHD cca 3 min chůze, centrum města 20 min MHD. Oblíbené nákupní a zábavní centrum Futurum cca 10 min chůze. Byt je připraven k nastěhování k 1.2. 2021. Prohlídky možné po dohodě.

Cena je včetně všech poplatků (voda, teplo, spol. anténa, úklidová služba atd.) pouze elektřinu si nájemce převede na sebe 500 Kč/ měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568193
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.