Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyBalbínova, Praha - Vinohrady

Balbínova, Praha - VinohradyVybaveno
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej prostorného bytu 2+kk, 69m2 v prestižní lokalitě Praha 2 Vinohrady. Byt se nachází v klidném vnitrobloku činžovního domu nedaleko parku Riegrovy sady. Byt je vybavený nábytkem a spotřebiči - lednice, myčka, mikrovlnka, trouba, el. varná deska. V bytě je menší vstupní chodba, kde je botník, zrcadlo a věšák na oblečení. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelní stůl a židle, 2x velká rozkládací sedací souprava, skříň a několik stolků. Klidová část je oddělena od obytné dveřmi. Zde naleznete ložnici vybavenou dvoulůžkem, skříní, komodou, lampou. Koupelna je s vanou a také se sprchovým koutem. Samostatné WC. Komora. V celém bytě dřevěná eurookna, masivní dřevěné parkety, dřevěný nábytek. Byt lze předělat na 2+1 či provést i jiné stavební úpravy. Lokalita s plnou občanskou vybaveností, tramvaj a metro v dochozí vzdálenosti. Mnoho obchodů a restauraci v přímém okolí. Václavské náměstí a Hlavní nádraží 5 minut pěšky. Lze přenechat hypoteční úvěr s úrokem 1.59% na částku cca 4,5mil. nebo dle dohody s bankou

We are selling a spacious flat, 2+kk, 69m2 in the beautiful area of Prague 2 - Vinohrady. The apartment is located in the inner block of the house, which makes it really peaceful. It is fully equipped - wooden furniture, fridge, microwave, oven, dishwasher - as you can see from the photos. There is an entrance hall, large livingroom with kitchen and two folding sofas, one bedroom, bathroom, separate WC, pantry. The apartment has wooden windows, massive wooden parquets. Everything needed is located nearby - metro, tram, shops, restaurants etc. Wenceslas square is within 5 mins by walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582941
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.