Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 80 m² bez realitkyKe Koupališti, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Ke Koupališti, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Jako přímý majitel pronajmu částečně zařízený přízemní zděný řadový dům 3+1 (možno alternativně uvažovat také jako 4+1) ve velmi klidné části města Pardubice - Cihelna (ulice Ke Koupališti), ale současně v blízkosti centra (jen 900 m od zámku). Dalšími místnostmi jsou koupelna, samostatné wc, prostorná chodba (dříve sloužila pro průjezd autem do dvora) a komora (má menší okno, bez radiátoru - možno uvažovat jako pokoj navíc - alternativně 4+1). Vnitřní podlahová plocha domu je cca 80 m2, plocha zahrady bez domu je celkem 365 m2, z toho 57 m2 tvoří zastřešená garáž (také může sloužit jako sklad či dílna). Dům je částečně podsklepený, udržovaný, v původním stavu. Vytápění pomocí plynového kotle (cca 3 roky starý) nebo krbových kamen (v obývacím pokoji a chodbě), ohřev TUV pomocí el. bojleru. Okna jsou původní dřevěná špaletová, kuchyň je vybavena plynovým sporákem, na podlaze v obývacím pokoji a ložnici koberce, v kuchyni a druhé ložnici PVC, v chodbě a komoře betonové podlahy, v koupelně a wc dlažba.

Orientace domu na jih. Bezplatné parkování v ulici. Do objektu bezbariérový přístup. Na pozemku studna, objekt napojen na plyn, elektřinu, kanalizaci.

V okolí jsou rodinné domy a veškerá občanská vybavenost (zastávka MHD a obchod 300 m, hospoda, letní koupaliště, dále škola, školka, cyklostezky).

Během ledna 2020 dojde k výmalbě vnitřních prostor, k vyklizení zahrady (odstranění plechového přístřešku) a skladu (původní věci). Možno částečně vybavit nábytkem, pracovním stolem.

Požaduji solventní, pracující, bezproblémové nájemníky.

Vhodné pro rodiny nebo jako ubytování firemních zaměstnanců.

Přepis energií na nájemníky (cca 3 tisíce Kč/měsíc). Požaduji vratnou kauci ve výši 2 měsíčních nájmů, nájem se hradí 1 měsíc dopředu.

Volný ihned.

Přímý majitel - neplatí se provize. Při rychlém jednání možnost slevy. Kontakt: Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590376
Dispozice3+1
Plocha pozemku365
Typ budovyCihla
Plocha80
Dostupné od14. 1. 2020
StavŠpatný
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.