Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 6821 m² bez realitkyNepomuk, Nepomuk - Nepomuk, Plzeňský kraj

Nepomuk, Nepomuk - Nepomuk, Plzeňský kraj
Cena2 530 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 853 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji nádherný komerční pozemek v Nepomuku v okrese Plzeň-jih o rozloze cca. 6 821m2. Na pozemku se dříve nacházel Dětský zábavní park. Pozemek má mnoho využití a velký potenciál k Vašemu záměru. Například autokemp, dětský tábor, stavby občanské vybavenosti, penzion, pečovatelský dům pro seniory, skladovací prostory, průmyslová výroba s nižší zátěží. Jako součást Vašeho podnikatelského záměru lze na pozemku postavit RODINNÝ DŮM.

Jedná se o rovinatý pozemek. Na pozemek je zavedena velká i malá elektřina, vodovod z vodovodního řadu, vlastní studna. Možnost napojení na kanalizaci. Pozemek je oplocený s vlastní příjezdovou cestou. Na pozemku se momentálně nachází i podsklepená chatka o velikosti 35m2 se sociálním zařízením, teplou a studenou vodou, kterou lze rozšířit a o jedno patro zvětšit. Na pozemku je mnoho vzrostlých stromů, tenisové hřiště atd. Příjemné a klidné místo k bydlení a podnikání. V místě se nachází široká občanská vybavenost, obchody, zdravotnické zařízení, krásná okolní příroda a mnoho zajímavostí v okolí. Info na telefonu 777 177 177. Prohlídka po domluvě kdykoliv. Cena 2 530 000,-Kč.

V žádném případě nevolat RK a makléři! V případě že budu chtít v budoucnu využít Vašich služeb, tak se ozvu sám. Děkuji za respektování mého přání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593445
Dostupné od1. 2. 2020
Plocha6 821
Typ pozemkuKomerční

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.