Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Rezervováno
Chýně - Chýně, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový rohový byt 2+kk o podlahové ploše 55,7m2 s balkonem o výměře 3,5m2 . K bytu náleží dvě označená parkovací stání před domem a sklepní kóje o výměře 1,8m2 v 1NP. Kolaudace bytu v roce 2020.

Obývací pokoj s kuchyní a balkonem je orientován na západ, ložnice na sever. Byt má prostornou rohovou kuchyň s indukční deskou, elektrickou troubou, kombinovanou lednicí, myčkou, mikrovlnou troubou, digestoří, nerezovým dřezem a potravinovou skříní. Koupelna je vybavena vanou se skleněnou zástěnou, umyvadlem, osvětlenou skříňkou, WC, bojlerem a místem k připojení pračky. Na oknech v obývacím pokoji a kuchyni jsou žaluzie. Vytápění je elektrické, přímotopnými konvektory. V pokojích je položena plovoucí podlaha, v koupelně keramické obklady a dlažba. V bytě jsou zásuvky pro připojení k internetu a TV signálu.

Byt se nachází v 2.NP v novostavbě cihlového bytového domu s výtahem, v klidné lokalitě na jižním okraji obce nedaleko centra obce Chýně. Obec Chýně nabízí bydlení v klidu a zeleni, přesto však na dosah všech vymožeností moderní doby.

Měsíční nájemné včetně dvou parkovacích stání je 13 000 Kč + poplatky za služby ve výši 1.100 Kč. Elektrická energie se převádí na nájemce. Kauce dva nájmy. Byt je k dispozici od prosince 2020.

Obec Chýně je vzdušnou čarou vzdálena jen 4 km od Zličína. Spojení s centrem zajišťují příměstské vlaky jedoucí z Chýně přímo na Smíchovské nádraží a také pravidelné autobusové linky MHD jedoucí na metro Zličín. MHD zastávka vzdálená 50 m od domu. V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, praktický lékař, kadeřnictví, pošta, minipivovar, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. V docházkové blízkosti domu je supermarket Billa.

K velkým nákupům nebo zábavě můžete využít blízkého komplexu - obchodní a zábavní centrum Zličín. Sportovní vyžití jako je tenis, squash, fitness, sauna, solárium atd. naleznete v přímo sousedících Hostivicích.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640745
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
Předzahrádka -1 m²
Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.