Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitkyBlatnice, Blatnice - Blatnice u Nýřan, Plzeňský kraj

Blatnice, Blatnice - Blatnice u Nýřan, Plzeňský kraj
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 596 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme novostavbu nízkoenergetického domu (zdivo Ytong Lambda), kolaudace 8/10, o velikosti 4-5+1 v Blatnici, 15km západně od Plzně. Dům je nepodsklepen, v přízemí se nachází veranda, zádveří, chodba, WC, kompletně zařízená kuchyně zhotovena na zakázku s vestavnými spotřebiči a podlahovým vytápěním, obývací pokoj s krbovými kamny a jídelna se vstupem do zahrady. Schodiště betonové, obložené. V patře jsou 3 pokoje, koupelna (vana Ravak), v chodbě vstup na půdu. Stropy dřevěné, podlaha Parador, okna Hoco (interiér bílé, exteriér pinie), dveře Masonite, komín Schiedel. Dům vytápěn plynovým turbokotlem Dakon – velmi nízké náklady. V celém domě rozvody centrálního vysavače. Momentálně se dodělává fasáda.

Na pozemku (kompletně oplocen) o velikosti 1500m2 se dále nachází zděný altán s krbem, zděný přístřešek pro psy+oplocený výběh, letní kuchyně se dvěma pokoji a koupelnou, vytápěná lokálně nebo přímotopem, dílna s garáží vytápěná kamny, prostorný dvorek, pečlivě udržovaná okrasná zahrada, ovocné stromy, kolna na dřevo z pozinku, dvě stání na auta. Kolem domu zámková dlažba, el. pohon vrat, dům napojen na kanalizaci, městskou vodu, el. 220/380, vlastní kopaná studna, kabelová tel., satelit, v každém pokoji přípojka na internet. Součástí prodeje bazén s ohřevem. V obci škola, školka, 3 obchody, vlak, autobus, lékařský dům 2km, benzina ONO 1km, sjezd na dálnici 1,5km.(dálnicí do Plzně za 7min) Dům se prodává zařízen (vše nové).

V případě platby úvěrem od Hypoteční banky-SLEVA 400 000Kč!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu102963
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.