Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyNa Lukách, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Na Lukách, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 491 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt se nachází ve 3n.p. v Brně-Židenicích, v ulici Na Lukách č.20, je to klidná lokalita,bez problémových spoluobčanů, do 5 minut chůzí MŠ, ZŠ ,gymnázium, praktický i zubní lékař,10 minut chůze supermarkety Interspar a Kaufland. 2 minuty chůze

na zastávku tramvaje, do středu města tramvají cca 7 min.

Dům je cihlový, postaven zhruba ve 30.l. 20 stol. Samotný byt má dispozice 2+1, tzn. 2 neprůchozí pokoje, průchozí předsíň, kuchyň s lodžií, koupelna s WC, a úložný prostor či prostor pro spaní - v úrovni pod hřebenem střechy, který je přístupný z pokoje s oknem do ulice.

Byt je po celkové rekonstrukci, má rozvod vody a odpadu (v plastu), rozvod elektřiny(v mědi), nové centrální topení, 1 kombinovaný kotel pro topení i ohřev teplé vody do koupelny (v mědi - 2 roky starý). Nová plastová okna vč. balkonových dveří.

1 střešní okno Velux pro vstup na střechu.

Pokoj s oknem do ulice je nový, podkrovní, tzn. má šikmý strop, prostor pro spaní taktéž.Rekonstrukce rozvodů el., vody, odpadů a rek. koupelny stará 10 let.Rekonstrukce topení vč. kotle 2 roky.

Rekonstrukce omítek v pokoji do zahrady, v kuchyni a předsíni vloni.Vloni byly taktéž snížené stropy v těchto pokojích pomocí sádrokartonů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu103014
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha75
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.