Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 16892 m² bez realitkyLevín, Králův Dvůr - Levín u Berouna, Středočeský kraj

Levín, Králův Dvůr - Levín u Berouna, Středočeský kraj
Cena15 225 811 Kč

Tato nemovitost již od 64 572 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stavební pozemek o rozloze 6.127m2 v Králově Dvoře (část Levín), určený pro individuální bydlení venkovského typu, v prostředí CHKO, 2 km od sjezdu z dálnice, MHD, v tichém a pěkném prostředí na okraji obce (žádný satelit), sousedící pouze s poli, 8 minut autem na metro Zličín, sítě na hranici pozemku (voda, plyn, elektřina, příprava pro kanalizaci). Cena: 1343,-/m2. Možnost přikoupení navazujícího pozemku (zatím orná půda) o rozloze 10.765m2, část lze po změně územního plánu využít jako stav. parcelu. Cena:650,-/m2. Výhodná investice. Lze prodat i odděleně.

Section of 6.127m2 for sale in Králův Dvůr (Levin village), ready to be turned into lifestyle home located in a national heritage Protected landscape area Český Kras, 2km off the Prague motorway exit, public transport (bus to Zličín metro station) stop 2min. walk. Section located in a quiet picturesque area of a national park surrounded by a farm land only. 8 min. drive to metro line B Zličín. There are water, gas and power lines at the border of the property and preparations for the sewer system in progress. Price per square metre 1343Kc. There is a possibility to also purchase a connecting section of 10.765m2 (currently a farm land) part of which can be used as a residential section when the land-use planning is altered. Price per square metre 650Kc. Very good investment in paradise. Possible to purchase separately as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu103459
VlastnictvíOsobní
Plocha 16 892
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.