Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 20 m² bez realitkyKarlovo náměstí, Praha - Nové Město

Karlovo náměstí, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné300 Kč


Jedná se o prostory, nacházející se v 1. až 5. patře objektu. Rozloha je od 8 do 30m2 s výhledem buď do vnitrobloku nebo na park na Karlově náměstí. Některé kanceláře jsou spojené a průchozí, optimální pro pronájem více kanceláří, jiné jsou samostatné. Kanceláře jsou nezařízené. Na chodbě nebo v předsíni je několik nekuřáckých sociálních zařízení a kuchyňka. Cena nájmu se pohybuje od 300 do 400Kč/m2/měsíc v závislosti na celkové ploše a umístění kanceláře/í. V ceně jsou již zahrnuty všechny energie. Vhodné pro umístění provozoven, ordinací, firemních sídel, tříd, atd.

Vstupy do objektu jsou střeženy moderním kamerovým systémem, u vchodu se nachází 24 hodinová recepce. Ve všech prostorách je přístup na internet, dále je možné zřídit telefonní linku pro snadnou komunikaci s recepcí a pro výhodné volání. Samozřejmostí je vaše logo na novém informačním systému uvnitř budovy a na patře a také přebírání pošty, popř. směrování zákazníků přímo do Vaší kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu106494
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha20
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.