Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyMístní, Brno - Kníničky, Jihomoravský kraj

Místní, Brno - Kníničky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


RK nevolat!

Nabízím k pronájmu cihlovou novostavbu klimatizovaného podkrovního bytu 2+kk s balkonem. Novostavba z roku 2007 se nachází v krásné lokalitě poblíž Brněnské přehrady v Brně – Kníničkách, za zoologickou zahradou. Byt se nachází ve 3. NP ze 3. Celková plocha bytu včetně příslušenství činí 51 m2 + balkon 2 m2 + půdní úložný prostor 28 m2. Do půdního prostoru je přímý vstup z bytu prostřednictvím stahovacího schodiště. Orientace obývacího pokoje na J –Z. Z bytu je krásný výhled do okolní zeleně. K bytu náleží sklep, v domě je kočárkárna a sušárna. V dosahu MHD. Na přehradu se dá dojít za 5 min. Parkování před domem. Byt je částečně zařízen - kuchyň, sporák s varnou deskou, lednice, mikr.tr., stůl + židle, drobný nábytek. Byt je volný od 3.6.2011, vhodný pro pár, pes či dítě není překážkou. V bytě se nekouří. Depozit: 1,5 měsíční nájem.

Záloha za polatky: 2500,- Kč - bude následně vyúčtována dle skutečné spotřeby

I offer a new built flat (2007) for rent. The flat is in the 3rd floor (3 floors total) in a green area close to Brno’s lake – 5 minutes by walking. Air condition, new kitchen, partly equipped (There is fridge, cooker, table, chairs, small wardrobes). The flat is vacant. For more details please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107167
Dispozice2+kk
Podlaží3
Plocha51
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.