Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyGen. Píky, Olomouc - Neředín, Olomoucký kraj

Gen. Píky, Olomouc - Neředín, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Dlouhodobý pronájem luxusního bytu 2+kk s balkonem a francouzskými okny v Olomouci v těsné blízkosti obchodního domu Globus!

V bytě je prostorná kuchyňská linka s praktickým úložným prostorem nejen na nádobí - místo na myčku na nádobí, mikrovlnnou troubu; varná deska a horkovzdušná trouba FAGOR; vytápěná podlaha v kuchyni!; komora; nadstandardně vybavená koupelna - vana, sprchový kout a bidet; a nadstandardně vybavené WC.

Vchod do ložice je z hlavní chodby.

Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon.

Francouzská okna v obývacím pokoji, jedno francouzské okno v ložnici.

Úklid společných prostor (chodby, schodiště, prostor před domem) provádí úklidová firma. Veškeré služby jsou v ceně nájemného.

Byt je celkově velmi důmyslně řešen. Při prohlídce bytu objevíte spoustu dalších detailů, které Vám usnadní každodenní život.

Byt se pronajímá nezařízený. Měsíční nájemné 9500 Kč + cca 600 Kč elektřina. Možnost pronájmu parkovacího stání v garáži; cena po dohodě s majitelem. Kauce ve výši jednoho nájmu. Neplatí se poplatek pro RK!!! Volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu107497
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha56
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.