Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 150 m² bez realitkyU Rybníka, Horní Beřkovice - Horní Beřkovice, Ústecký kraj

U Rybníka, Horní Beřkovice - Horní Beřkovice, Ústecký kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD v klidné obci 30km od Prahy (z Proseka), 8km od sjezdu z D8. Dům je koncipován jako dvougenerační s přízemní bytovou jednotkou typu 1+1 v.č. sociálního zázemí a 3+1 též se sociálním zařízením v 1.patře. Obě bytové jednotky mají samostatný vchod a průchod vnitřkem domu.K domu patří garáž na 1 auto a 2 menší předzahrádky. Vnitřek domu je po rekonstruci elektro,vody a topení. V domě je proveden sádrokartonový obklad, nové dlažby a plovoucí podlahy. Topení je plynové ústřední. Všechna média (voda,elektřina,plyn) jsou zapojena a v provozu. Nemovitost je nabízena jako pozůstalost,ale temperována,udržována a ihned k nastěhování. V obci je plná občanská vybavenost (školka,ZŠ,praktický i zubní lékař,též chirurgická ambulance) dětský lékař ve 12 km vzdálené Roudnici n/Labem,2 restaurace a oddíl kopané.20m od domu je rybník pro rekreační rybolov mimo rybářské revíry. Obec je s rozšířenou

působností, t.j.obecní úřad, matrika, pošta.

Cena 1.600.000,-Kč při rychlém jednání sleva možná. V případě zájmu volejte 605 316 766 nebo 603 718 341. Nejsme RK. Po domluvě prohlídka možná kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108192
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.