Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 400 m² bez realitkyDolnojirčanská, Praha - Kamýk

Dolnojirčanská, Praha - Kamýk
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Prostorný dům v klidném prostředí se vzorstlou zahradou. Suterén: sauna, bazén, dvojgaráž,technická místnost. 1. Patro: prostorný světlý obývací pokoj s krbem a balkonem, kuchyň s jídelním koutem, sprchovým koutem s WC. 2. Patro: 4 pokoje s velkými okny, prostorná koupelna s vanou, WC. 3. Patro: společenská místnost v podkroví s balkonem. Na zahradě je umístěn zděný krb pro letní grilování. Tento rozlehlý dům je uspořádán tak, že nabízí prostory vhodné jak pro společné rodinné chvilky, tak i pro momenty soukromí.

Large family house with nice garden in the green environment. Ground floor: sauna, swimming pool, parking place for 2 cars, service room. 1. Floor: large sunny living room with fire place and balcony, kitchen with dining corner, bathroom. 2. Floor: 4 rooms with large windows, bathroom (bathtube) with separate rest room. 3. Floor: living room with balcony.Fire place is built on the garden, just perfect for summer family parties. Due to the house setting, it is providing enough space for family reunions as well as privacy for each family member.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108636
Dispozice6+1
Podlaží4
Plocha400
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.