Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyRybnice, Rybnice - Rybnice u Kaznějova, Plzeňský kraj

Rybnice, Rybnice - Rybnice u Kaznějova, Plzeňský kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám, nebo vyměním velmi prostorný,slunný,přízemní byt v cihlovém domě ( novostavba stáří 6 let) na okraji obce Rybnice. Byt je v družstevním vlastnictví, o převod do osobního vlastnictví je požádáno. V ceně bytu,je kompletní kuchyně ve tvaru ,, U '' s barem, el. spotřebičemi třídy A, svítidla a lustr vše nerezové provedení.

Keramické dlažby a obklady v kuchyni, koupelně, chodbě a WC. Koupelna a WC s výbavou a doplňky v nerez provedení, včetně svítidla a zrcadel. Plovoucí podlaha v obývacím pokoji, v ostatních místnostech koberce a vše zalištováno, ve všech místnostech bezbarierové prahy. Za radiátory keramický obklad s tepelnou izolací. Plastová okna, zabudované žaluzie a garnyže se záclonou ve všech místnostech. V koupelně závěstný kombinovaný kotel na topení a ohřev teplé vody s digitálním programátorem. Veškeré energie mají vlasní měření a jsou nezávislé na ostatních bytech. Přípojky - el. proud 220/380V, plyn, voda, odpad. DIG.TV, SAT TV, rádio, internet, telefon, bezpečnostní zařízení, jsou zabudovány ve zdech ( není vidět žádná lišta). K bytu náleží velké parkovací stání, přímo pod okny, sklep (3,6m2), balkon, společná sušárna a kočárkovna. V obci se nachází školka,radnice, potraviny, dva malé krámky, restaurace, sportovní hřiště a bowling. Velmi dobré spojení do Plzně cca 20-30 min. autobus, auto nebo vlak. Cena 1 000 000,- Kč, možnost výměny za chatu ( nabídněte).

Ostatní fotografie na www.stich.cz/byt.zip. Veškeré dotazy, prohlídky sjednat na mobil.tel.: 606 161 818 . Realitní kanceláře a makleři NEVOLEJTE !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108966
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha76
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.