Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 81 m² bez realitky"Lohniského, Praha - Hlubočepy

"Lohniského, Praha - Hlubočepy
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


 Byt je orientován do Chaplinova nám. k obchodnímu centru na sídlišti Barrandov. Dostupnost MHD je nadstandardní. Byt je dvougenerační, možno vybudovat druhé sociální zařízení. První koupelna a WC prošly zděnou rekonstrukcí v r.2006. Vchodova predsiň je vydlaždičkovana. Byt je bíle omítnutý a po celý den prosvětlený, nová plastová okna, kuchyň je původní .

Atraktivnost lokality se stále zvyšuje (nedaleko centrum Prahy, dobrá občanská vybavenost, zeleň Prokopského údolí). Režijní náklady bytu jsou více než zajímavé.

 The Flat is going to the Chaplin square in the Barrandov sídliště. The tram and bus stop are just 30m from the building. It is rather quite place, not noisy. There is a possibility to make the second rest room. The first one underwent the reconstruction in 2006 as well as ground of the entrance hall. There are white walls. The flat is rather shiny. There are new plastic windows installed. There was no reconstruction of the kitchen.

The place is very atractive. It is not far away to the downtown, shopping center is near and the forest of the Prokopské údolí is around 500m far away. The month payment concerning the running of the flat is very actractive too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11019
Dispozice4+1
Typ budovyOstatní
Plocha81
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.