Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 166 m² bez realitkyPod Bulfem, Hrobce - Hrobce, Ústecký kraj

Pod Bulfem, Hrobce - Hrobce, Ústecký kraj
Cena4 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 282 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Právě dokončený RD u Roudnice n.L. vhodný pro zájemce, který bude financovat bydlení hypotékou s vlastním podílem. Hypotéka je již uzavřená a tuto hypotéku je možné při splnění podmínek banky převést (sjednaná v 2008 za lepších podmínek).

Klidná lokalita v přírodě s dosahem veškerých služeb v nedalekém okresním městě. Dispozice 6+1 s garáží a 2x balkón - obytná plocha domu 166 m2 + pozemek 906 m2. 2x koupelna (1 hlavní, druhá menší), v celém domě plovoucí podlahy nebo dlažba. Ihned k nastěhování.

DOSTUPNOST DO PRAHY 30 MIN.

Just finished Single family house in the village Hrobce near Roudnice nad Labem (bigger city). Financing supported by mortgage that was closed in 2008 (better conditions) and can be taken over (following the bank rules).

The house is situated in calm "natural" locality with all the services available in the near-by city. House dispositions are 6+1 with garage, 2x balcony - house living surface 166 m2 + land 906 m2. 2 bathrooms (1 main, one smaller), in all rooms "floating" floors or "tile" floors. The house is ready for immediate living.

DISTANCE TO PRAGUE 30 MINS. - HIGHWAY NEAR-BY.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110927
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha166
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.