Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyJunácká, Praha - Břevnov

Junácká, Praha - Břevnov
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím byt 2+kk s lodžií o celkové ploše 55,8 m2 (+sklep 2,9 m2) na Praze 6, v klidné části Břevnova, ulice Junácká. Byt po kompletní rekonstrukci se nachází ve 3. NP cihlového domu s výtahem. Vlastnictví družstevní, anuita splacena, převod do OV v roce 2011 / 2012. Nájemné 3.960,- včetně fondu oprav a všech poplatků, záloha na plyn a elektřinu 1.000,- Kč bohatě dostačuje.

Přímý prodej bez RK – požadovaná cena 3.590.000,- Kč, právní servis zajistím.

Celý objekt z roku 1958 je ve velmi dobrém stavu. V bytě voda, plyn, elektro, telef. přípojka. Všechny rozvody nové, plastová okna, podlahy - dlažba a parkety, bezpečnostní dveře, 2 vestavěné skříně, nové WC, koupelna s masážním sprchovým koutem, plynový kotel na TUV, topení ústřední s měřiči tepla, nový plynoměr, elektroměr, vodoměr. Nové štuky a podhledy v kuchyni, předsíni a koupelně s bodovým stropním osvětlením. V ceně bytu nová kuchyň, která je vybavena kombinovaným plynovým sporákem s elektrickou troubou.

Vynikající občanská vybavenost, školy, školky, MHD, parky, sportoviště, bazény, relaxační zóny, obchody, restaurace vše maximálně do 10 minut pěší chůze. MHD do centra 20 minut, obora Hvězda, areál Ladronka, Pražský hrad, Petřínská rozhledna cca 20 minut pěšky, letiště Ruzyně 10 minut autem.

Kontakt: kratiki@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112392
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha56
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.