Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 180 m² bez realitky22.dubna, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj

22.dubna, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný podkrovní slunný byt v osobním vlastnictví s nestíněnými výhledy na mikulovský zámek a celé okolí. Novostavba na klidném místě. Koupelna vybavena vířivou vanou i sprchovým koutem. Podlahové topení na více než 50% plochy bytu (koupelna, WC, předsíň, kuchyně, obývací pokoj), barový pult, telefonní linka, domácí PC síť, domácí kino, TV rozvod do 3 místností s pozemním i satelitním příjmem, Prostorná komora (24m2). Měsíční náklady na bydlení 3.000,-Kč. Byt je k dispozici ihned. Při rychlém jednání sleva.

Large studio apartment in several estate with a beautiful view to Mikulov's castle and scene. A New building on the quiet place. A bathroom with a whirlpool and shower bath. Underfloor heating covers more than 50% of the flat area (bathroom, WC, hall, kitchen, living room), a bar, phone line, home net, home theatre, TV signal distributed into 3 rooms with a ground and satelite receiving. Large closet (24m2). Month cost 100 EUR. Ready for occupancy, a discount possible if quick dealing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11321
Dispozice5+kk
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.