Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 5+kk • 110 m² bez realitkyV Sadech, Praha - Bubeneč

V Sadech, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné37 000 Kč

+ Poplatky za služby7 333 Kč


Nabízíme k pronájmu výjimečné kanceláře na Praze 6 poblíž Stromovky. Plocha 110m2, parkování před domem a možnost garážového stání.

Celkem 5. místností s rozlehlou světlou chodbou, 2 toalety a kuchyňka na míru. Vše po kompletní rekonstrukci před třemi lety. Velmi dobrý stav. - jako nový. Internetová síť. Budova se nachází v klidné a reprezentativní lokalitě. Dobrá dostupnost na metro a autobus. Prostory neradi opouštíme, ale rozšiřujeme se. Volné od 1.2.2011

Very special and pleasant representative office space close to Stromovka park and just a few minutes walk to metro and bus station. 5 separate offices, one of which has about 33 sq. meters and can be used as a conference room. Laminate floor and ceramic tiles throughout. The space has a very light feel and is as good as new. Representative building. Parking just outside the building and garage space available. Available from 1st February 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113317
Dispozice5+kk
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoNevybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.