Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyLevského, Praha - Modřany

Levského, Praha - Modřany
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 652 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt 3kk ve výborné lokalitě Modřany v Praze 4. V této lokalitě se dokonale spojuje výborné spojení MHD - tramvají, která je 5minut od domu dojedete pohodlně do 20minut až na Palacké náměstí, na metro se dostanete autobusem cca za 10minut a klidné prostředí s velkým množstvím zeleně jak v okolí domu tak nedaleká přírodní rezervace Modřanská rokle poskytuje možnost relaxace a odpočinku.Najdete zde také veškerou občanskou vybavenost – školu,školku,nedaleké OC, kde jsou veškeré obchody,banky,pošta atd. Lékařskou péči zde zajišťuje blízká poliklinika.

Byt se nachází v 5.patře panelového domu s novými vstupy schránkami,dvěma novými výtahy, plastovými okny, novými stupačkami a měřáky tepla a vody. V plánu je rekonstrukce lodžií a také zateplení domu. Z lodžie je krásný výhled do dalekého okolí.

K bytu patří 2 komory, jedna z nich je přímo vedle bytu na chodbě pod dvojím uzamčením, druhá byla dokoupena navíc a je umístěna v jiném patře domu. Velkou výhodou je určitě bezproblémové parkování jak na ulici před domem, tak na blízkém hlídaném i nehlídaném parkovišti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115679
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha68
Podlaží5
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.