Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 53 m² bez realitkyOstružinová, Praha - Záběhlice

Ostružinová, Praha - Záběhlice
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám družstevní právo k bytu 3+1, vel. 53 m2+lodžie 7 m2+ právo užívání větší sklepní kóje v přízemí domu. Byt je po částečné rekonstrukci – vestavěné skříně v chodbě a malé ložnici, šatna k větší ložnici, zděná koupelna s novou elektroinstalací částečně protaženou do kuchyně, nové jističe. Podhledy WC, koupelna, předsíň, šatna. Podlahy lino a plovoucí podlaha. Vzhledem k tomu, že nosné stěny jsou jen obvodové, lze tedy po dohodě s Družstvem a s ohledem na stoupačku změnit dispozici bytu dle potřeby. Kuchyně – 6,3, ložnice malá 7,2, ložnice větší 9,6m šatna 2,7, obývák 16,6, koupelna 2,7, WC 0,8, předsíň 6,9 m2. Byt má bezpečností dveře, nová plastová okna, jsou nové stoupačky i odpady. Lodžie zasklena. V domě je výtah, vzhledem k provedené nástavbě není vzhled typicky panelový, ale má sedlovou střechu. Dům se nachází na rozraní vilkové zástavby a krajní části sídliště Zahradní město, je postaven v prostoru zahrady, která sice Družstvu nenáleží, ale je oplocena a Družstvo se o ni stará. Anuita cca 3 500,00 Kč, o převodu do OV se neuvažuje.

Vzkaz pro RK – prosím volat pouze v případě vážného zájmu, nedovolím však vlastní focení a další inzerci přes RK. Prohlídku před klientem však ano.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115999
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha53
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.