Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 200 m² bez realitkyStruhařov, Struhařov - Struhařov u Benešova, Středočeský kraj

Struhařov, Struhařov - Struhařov u Benešova, Středočeský kraj
Cena6 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 741 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


ZEMĚDĚLSKÁ USEDLOST

Nemovitost se nachází na návsi obce Struhařov. Usedlost se sestává z obytné budovy a hospodářských budov - třípodlažního špejcharu, stáje se seníkem, chlívků, garáže a stodoly. Budovy jsou orientované do tvaru U a tvoří uzavřený dvůr za kterým se nachází zahrada. Zahrada se vzrostlými stromy obklopuje usedlost ze severní a východní strany a menší předzahrádka je na jižní straně domu. Do dvora se vstupuje velkými dřevěnými vraty z jižní strany pozemku, na severní straně (v zahradě) jsou další vrata (druhý vjezd do usedlosti). Celý pozemek má rozlohu cca 2100 m2. Východní hranici pozemku, tvoří rybník. Součástí pozemku je i funkční studna, která slouží jako zdroj vody pro zalévání. Objekt se nachází v centru obce, na tzv. staré návsi ale díky uzavřenému dvoru a klidné zahradě za domem skýtá dostatek soukromí.

Obec Struhařov se nachází cca 7 km od centra města Benešov a 17 km od města Vlašim. Praha je dostupná vlakem (cca 40 minut na Hlavní nádraží) nebo autobusem (cca 35 minut na stanici metra Roztyly). Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci, veřejný vodovod a rozvod el. energie 380 V. Plyn není v obci rozveden. V obci je restaurace a obchod se smíšeným zbožím, obchod s potřebami pro zvířata a obchod s hudebninami, knihovna a mateřské centrum. Nemovitost se nachází mimo záplavovou zonu a ani z blízkého rybníčku toto nebezpečí nehrozí.

OBYTNÁ BUDOVA:

Staré, bytelné 2podlažní stavení ze smíšeného zdiva, které prošlo před 8 lety rozsáhlou rekonstrukcí (z původního stavení zbyly pouze obvodové stěny a část krovu) a proto se jedná prakticky o novostavbu. Dům svým provedením respektuje tradici českého venkovského domu, uvnitř upraveného pro pohodlné moderní bydlení. Rekonstrukci navrhoval a dozoroval architekt zabývající se harmonickým bydlením (Feng Shui). Žije se v ní opravdu dobře.

Obytná plocha – 200 m2 o dispozici 4+kk, 2x koupelna se záchodem, prostorná šatna, spíž, technická místnost (kotelna). Více viz obrázky. Budova je vytápěna Elektrickým kotlem nebo krbovou vložkou a příručními kamny. Ohřev vody v kombinovaném 200 l boileru. Kuchyně je vybavena plynovým sporákem (plyn z 10 kg plynové bomby), elektrickou troubou, myčkou, ostruvkovou digestoří a masivním barovým pultem. V obytné místnosti velkorysý krb (krbová vložka obestavěná pálenými cihlami).

Obytná budova je ve stavu, že stačí vymalovat, vyměnit vložku v zámku a může se pohodlně žít. Třeba 100 let.

ŠPEJCHAR, STÁJ, CHLÍVKY, GARÁŽ, STODOLA

Staré, bytelné, kamenné budovy v dobrém statickém stavu, které nebyly rekonstuovány.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu117548
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha200
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.