Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 51 m² bez realitkyHornická, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Hornická, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 949 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám byt 1+1+2L (51m2) nad centrem Ústí nad Labem. Byt je v osobní vlastnictví (dům SVJ) a je po celkové rekonstrukci - nová vyzděná koupelna s rohovou vanou a novými rozvody (v bytě zůstane moderní koupelnový nábytek), kuchyňská linka není zahrnuta v ceně - zůstává na míru vyrobená spíž a jídelní stůl - nové rozvody v kuchyni samozřejmostí, v celém bytě je položena dřevěná plovoucí podlaha (masivní dřevo). V bytě jsou také nové zárubně a dveře - vyrobeno na zakázku. V předsíni je ještě komora o velikosti 3m2, která může sloužit jako pracovna, nebo šatna. K bytu náleží dvě lodžie s nádherným výhledem od Erbenovy vyhlídky, přes hrad Střekov, zámeček Větruše až na Trmický zámek. Jedna lodžie má nainstalovánu síť pro kočky (možno demontovat). Byt je slunný a velmi útulný. K bytu náleží také sklep a možnost využití společných prostor.

Dům je čtyři roky po celkové rekonstrukci - zateplení, plastová okna, plastové vchodové dveře + elektronický zámek. Dva výtahy, jeden po celkové rekonstrukci, druhý částečně. Dům je velice čistý, nesmírně klidný a bydlí zde pouze slušní lidé. O dům se stará vedení řádně a zodpovědně – jsou v plánu další opravy v domě.

Velice pěkná okolní lokalita s možností využití místních parčíků a hřišť. V okolí je veškerá občanská vybavenost - dvě školy, střední školy, obchody, obchodní centrum, lékař, restaurace, fitness - velice vhodné i pro děti! Nízké náklady na bydlení, platí se pouze fond oprav!

DOPORUČUJEME!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118623
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha51
Podlaží7
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.