Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyxvxdc, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

xvxdc, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Cena1 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 340 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám 1+kk s velmi výhodnou polohou v Brně Bohunicích, ul.Švermova. 5.p /7., s velkou lodžií, orientace na Jižní stranu, do klidové části. CP: 35m2.

Dům je po revitalizaci - nově zateplen.

V bytě: nové velké plastové okno se žaluziemi, stoupačky v plastu, nové nátěry,nová KL. V předsíni vestavená skříň a komora. V Koupelna,WC + chodba - plovoucí podlaha. K bytu patří sklep a poměrová část společných místností v domě. Jedná se o velmi výhodné místo ( při koupi jsme brali na zřetel praktičnpost,vybírali jsme jednu z nejvíce žádaných ulic na sídlišti Bohunice. Pár kroků, z druhé strany domu je zastávky MHD, takže výhled z okna a balkonu + posezení na terase je situováno do klidové části. Do centra města se dostanete MHD za 5.min.tramvají. Jezdí po 2.minutách 3.linky, a to k Hl.nádraží, dále do středu města, na Mendlovo náměstí a na ul.Českou. Autobusem -zastávka také kousek od domu se dostanete na druhé zastávce již k nemocnici Bohunice a Univerzitnímu Campusu. V blízkém dosahu domu veškerá občanská vybavenost ( supermarkety, zdravot.středisko i s odbornými lékaři,lékárny,banky ( KB, Čes.spořitelna, Poštov.spořitelna), velké moderní koupaliště, 2.pošty, sportoviště,restaurace, drobné obchody, nemocnice -2.zastávka také supermarket Tesco a Kaufland. Blízký výjezd na dálnici. Anuita je splacena, možný převod do osobního vlastnictví.

Bohunice jsou jedno z nejlépe promyšlených sídlišť v Brně co se sociální vybavenosti, pohodlnosti života a možnosti rychlého spojení MHD. týče.

Je vyhledávaným místem pro podnájmy a pracujícími.

Cena za koupi bytu bez úprav byla 1230000,- Kč, po úpravě bytu s výměnou velkého plastového okna nabízím za 1190000,-Kč.

Brno, 777 073 431

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118876
Dispozice1+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha35
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.