Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPravá, Praha - Podolí

Pravá, Praha - Podolí
Cena2 170 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 203 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pěkný přízemní byt v osobním vlastnictví, 1+1 o rozloze cca 40m2 v klidné ulici ve vyhledávané lokalitě v Podolí, nedaleko od podolské vodárny. Je umístěn v solidně spravovaném a dobře udržovaném domě, který čerpá finance mimo jiné ze společně-družstevně vlastněných nebytových prostor – z pronájmu prodejny (200m2) v přízemí domu (převod družstevního podílu je součástí prodeje bytu), díky čemuž jsou provozní náklady na byt nízké (cca 1500Kč = nájem + poplatky za služby na 1 osobu). K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2,5m2 a je možno též užívat společnou dílnu. Do bytu je zaveden plyn (užívá se jen na sporák), ale topení i ohřev vody jsou na elektřinu – náklady na elektřinu v posledních letech nikdy nepřesáhly 2000Kč/měsíc (je využíván nízký tarif). V bytě se po rekonstrukci chodníku a izolací objevil menší problém s vlhkostí pod oknem v kuchyni (viz foto), který je v současnosti v řešení ve spolupráci se společenstvím vlastníků, které hradí náklady na jeho nápravu (vše je možno osobně prodiskutovat s předsednictvem společenství). V minulém roce byla provedena výměna oken (dřevěná bílá eurookna). Výhodou je velmi dobrá dopravní dostupnost – tramvajová zastávka Kublov je nedaleko (2min) a do centra jede tramvaj cca 10min. Plavecký bazén Podolí je 5 minut chůze. Vyšehrad, Kavčí hory a břeh Vltavy nabízí příjemné procházky, vyjížďky na kole (cyklostezka) či bruslích.

Prodej bychom nejraději realizovali bez realitní kanceláře, smlouvu a právní servis zajistíme, prohlídka po domluvě. Kontaktuje nás emailem (danprihoda@email.cz) nebo volejte k večeru a večer či o víkendu. Tel. 776282087.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu118997
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha40
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.