Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 2+kk • 51 m² bez realitkyBidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Bidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 588 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Mimořádně luxusní salon (kadeř, kosmet, masáže), designový nábytek, italský mramor - podlahy, povrch nábytku, klimatizace, podlahové vytápění. Kuchyň vybavená kadeř. nábytkem na míru. WC zvlášť pro klienty a pro personál šatna, WC, sprcha. Nejvyšší hygienický standard. Součástí ceny je značka, propagace, databázový web na míru, vybavení na prodluž. řas a vlasů etc. Parkování přímo u objektu. Lokalita s mnoha kancelářskými budovami v okolí. Nájem 10920Kč/měs + energie 5530,-Kč. Prodej z rodinných důvodů.

Luxurious beauty salon at the centre of Brno equipped with a design furniture, Italian marmor (floors, top of the furniture), air-conditioned, floor heating. A room for hairdressers' + waiting room, a room for massage + cosmetics. Separate WC for customers and personnel (changing room, WC, shower), highest hygienic standard possible. The price includes the name of the salon, promo and sophisticated website, possible to buy also the domain and web-hosting. Parking: right at the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119101
Dispozice2+kk
Typ budovyCihla
Plocha51
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.