Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyObchodní nám.- novostavba, Centrum starých Modřan, Praha - Modřany

Obchodní nám.- novostavba, Centrum starých Modřan, Praha - Modřany
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý podkrovní byt v novostavbě - projekt Centrum starých Modřan, malý bytový komplex, dokončení prosinec 2008, k nastěhování únor 2009. Byt je v 5.patře 5ti patrového domu s výtahem. Rozloha obytné plochy 90,6m2, terasa 8,1m2, balkón 3,7m2. Koupelna se záchodem + samostatný záchod. Prostorná předsíň. K bytu náleží prakovací stání v podzemí budovy a sklípek. Výborné pro rodiny s dětmi - v okolí 2 mateřské školy, 2 ZŠ, z toho jedna v bezprostřední blízkosti bytového komplexu (lze bezpečně dojít pěšky), nová tělocvična ZŠ večer otevřená pro veřejnost. Parková úprava kolem domů, v blízkosti hezký park, nové dětské hřiště, kostel a fara. Supermarket, knihovna, kino, dráha na in-line bruslení a cyklostezka na dosah. 2 stanice tram golfové hřiště, tenisový klub, fitness. V blízkosti poliklinika, pošta. Výborná dopravní dostupnost - tram 30min na Václavské nám., 20min metro B, bus 20min metro C-Budějovická. Klidné místo, zeleň, výborný výchozí bod pro výlety do okolí Prahy.

K nastěhování: 01/02/2009

Beautiful, bright attic apartment in a newly-built house - developer project Centre of Old Modrany, S/W Prague, near river. Finished in Dec 2008, vacant Feb 2009. 5th floor of a 5-storey house with lift. 3 rooms with a kitchen, bathroom plus toilet, extra toilet, spacious hall, parking space in the building, small cellar. Terrace 8,1m2, balcony 3,7m2. Quiet place, ideal for families with children - 2 kindergartens and 2 schools - 1 within walking distance. Gym,. Park, playground, Catholic church in the vicinity. Supermarket, library, cinema, in-line and cyclo track very near. Golf course, tennis club and gym 500m. Doctors, post office nearby. Good transportation possibilities - tram 30mins to Wenceslas Square, 20mins to Underground B, bus 20mins to Underground C- Budějovická. Lots of greenery, good starting point for trips outside Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11921
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha91
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.