Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 160 m² bez realitkyZborovská, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Zborovská, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 971 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Podsklepený, samostatně stojící RD v části Dobříše s místním názvem Na Kole.

RD po kompletní rekonstrukci 1NP, kdy původní dispozice 1NP (zvýšené přízemí) - veranda, chodba, WC, koupelna, kuchyně se spíží, 4 na sebe navazující pokoje, dřevěné schodiště na půdu, betonové schodiště do suterénu, betonové schodiště na dvorek, byla z důvodu nepříjemné vzájemné průchodnosti jednotlivých místností zásadně změněna, takto:

Chodba (10,22 m2), ze které je možné samostatně vstoupit do těchto místností - obývací pokoj (25, 80m2), kuchyně s jídelnou (16,93 m2, kuchyňská linka na zakázku v délce 5,1 m s osazenou elektrickou troubou, osazeným keramickým panelem, nerezovým odsavačem par a připraveným prostorem na zabudování lednice s mrazákem a myčky), ložnice (15,84 m2), pokoj (10,99 m2), WC (2,19 m2, závěsná mísa, umyvadlo), koupelna (6,64 m2, vana, umyvadlo, vývod na pračku), schodiště (2,88 m2).

Zřízeny nové domovní rozvody elektřiny, vody, kanalizace, osazeny nové radiátory s rozvody plynového ústředního topení, osazeny nová plastová okna. Výměna krytiny střešního pláště.

RD má tedy logicky připojené rozvody elektřiny (elektroměr osazen v lednu 2011), veřejného vodovodu, splaškové kanalizace, zemního plynu. Teplou vodu vyrábí elektrický bojler, vytápění domu zajišťuje ústřední topení s plynovým kotlem. Dům je ihned po dokončení rekonstrukce uživatelný v dnešním standardu moderního bydlení.

1PP - garáž, kotelna, dílna, prádelna, sklep

Podkroví - stavebně neupraveno - půda

Výrazným pozitivem u RD je skutečnost, že se jedná o stavbu samostatně stojící, nikoli tedy o řadový dům, jak je tomu u většiny okolních objektů.

Po stavební stránce je zdařilá konstrukce 1PP, kdy toto "vybíhá" nad úroveň okolního terénu a tím je samovolně zabráněno vzlínání zemní vlhkosti do obytných prostor 1NP. K nastěhování březen/duben 2011.

Na fotgrafiích je zachycen stav nemovitosti k 2.1. 2011, stavební plánek popisované rekonstrukce a konečně stav 1NP ke dni 9.2. 2011, další fotografie budou připojovány podle průběhu prací.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu119431
Dispozice3+1
Typ budovyCihla
Plocha160
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.