Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyHavlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Havlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu byt 2+1 po kompletní rekonstrukci pro nekuřáky. Dům je také po rekonstrukci (plastová okna, stoupačky). Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (v bezpečné výšce) a jeho plocha činí 50 m2 (dva neprůchozí pokoje a obytná kuchyň) + sklep 2m2. Možnost využívání společné kočárkárny. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Byt je částečně vybaven - nová kuchyňská linka, pračka, velká vestavná skříň. Ostatní pokoje možno dle dohody dovybavit. Z jednoho pokoje francouzské okno s malým balkonkem a výhledem do oplocené zahrady s pískovištěm. Zahrada není určená k venčení psů. Výborná dopravní dostupnost (tram 2,5,6,7,8), veškerá vybavenost. Vhodné pro 2, max 4 osoby. Možno i jako studentské bydlení. Bez domácích zvířat. Dle dohody je možné aktivovat internet. Nájem 8000,- Kč + inkaso (pro dvě osoby 3500,- Kč)

The flat consists of bedroom, living room and a separate eat-in kitchen with appliances. All with wood floors. Situated on the ground floor.

Spielberk office centre 5 minutes walk. Tram 2,5,6,7,8 station 2 minutes walk.

Suit non smoking profesionals, or students.

Pets not allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu123204
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.