Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 180 m² bez realitkyPod Oborou , Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský kraj

Pod Oborou , Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský kraj
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu řadový rodinný dům v Kosmonosech v ulici Pod Oborou. Přízemí domu má dispozici obývací pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, technickou místnost a garáž s dálkovým ovládáním, odkud je možno přímo vstoupit do domu. 1. patro má tři velké pokoje vybavené vestavěnými skříněmi, koupelnu s vanou a samostatné WC. 2. patro – půda lze v současném provedení využít jako čisté skladovací prostory. Několik vestavěných skříní je i na chodbách domu. Kuchyňský kout v přízemí je vybaven kuchyňskou linkou s myčkou a sporákem. V obývacím pokoji je vestavěný krb. Podlahy jsou plovoucí a dlážděné.

V těsné blízkosti domu je ještě jedna garáž. Přístup k domu pro pěší i vjezd pro auto jsou zpevněny zámkovou dlažbou. Užitná plocha přízemí vč. garáže je 90 m², 1. patra 90 m² a plocha zahrady bez zpevněných ploch je 340 m².

Dům je připojen na všechny sítě - elektřina, plyn – vytápění i ohřev vody, vodovod, kanalizace. Lokalita má výborné spojení s Mladou Boleslaví MHD (zastávka nedaleko od domu) nebo autem.

Dům se nachází v klidové zóně a je připraven k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu124006
Dispozice4+kk
Podlaží2
Plocha180
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.