Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 81 m² bez realitkyJana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Jana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt ve zvýšeném přízemí, v zatepleném domě s výtahem po rekonstrukci.

Zděné jádro, samostatné WC, komora, plastová okna, lodžie s nově položenou dlažbou. Kuchyň a koupelna po částečné rekonstrukci. Žádný pokoj není průchozí; výhled z oken převážně do zeleně.

K dispozici sklepní kóje a společné prostory (sušárna), internet a pevná linka přes optické vlákno, kabelová televize. Klidná sídlištní lokalita v těsné blízkosti NPP Radouč, veškerá občanská vybavenost, přímo u domu velké parkoviště a parkovací dům.

Byt je vhodný k rekonstrukci i okamžitému nastěhování (po dohodě možno přenechat část vybavení). Možno uvolnit ihned. Byt je v osobním vlastnictví.

K nastěhování: 1/1/2010

Apartment on the ground floor, lagged coat, elevator after reconstruction.

Whole apartment made of bricks. Toilet is situated in a separated room. Small storage room, plastic window frames, loggie with new glazed tiles. Kitchen and bathroom partly after reconstruction. No room is through; the lookout from most windows into green.

At disposal: cellar and common residential areas (drying room), internet and telephone via optical fibre, cable TV. Restful location next to the forest park Radouč, all civic amenities at disposal, a great parking–site and parkhouse beside the house.

The apartment is suitable both for complete reconstruction or for immediate occupancy (possible to leave some furniture). Can be vacated immediately.

The apartment is in corporal possession.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12479
Dispozice4+1
Typ budovyPanel
Plocha81
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.