Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyMedlánky, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Medlánky, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 668 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Byt 3+kk v osobním vlastnictví v klidné lokalitě Brno – Medlánky v těsné blízkosti přírodního parku Baba. Tramvajová zastávka v Řečkovicích a zastávka autobusu v těsné blízkosti bytu zajišťují výborné spojení s centrem města. Byt se nachází v klidné části této městské čtvrti, v prvním podlaží čtyřpatrového cihlového bytového domu. Je orientován na jihozápad. Je tedy velmi slunný, ale protože je dům cihlový i v létě se zde udrží příjemný chládek. Parkování přímo před domem bez problémů. Jedná se o novostavbu užívanou 1 rok a 4 měsíce. Celková plocha bytu je 78 m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem 31,5m2, 1. ložnice 12,1 m2, 2. ložnice 11,3 m2, koupelna 5,8 m2, toaleta (oddělená místnost) 1,85 m2 a předsíň 8,74 m2).

Součástí bytu je odvětraná komora (1,95 m2) s vestavěným prostorem na uskladnění věcí a terasa (5,84 m2) s krásným výhledem na přilehlý přírodní park.

Do všech oken byly namontovány žaluzie a do většiny i síťky proti hmyzu. Všechna okna jsou plastová s výbornými izolačními vlastnostmi a možností mikroventilace. Vchodové dveře jsou vybaveny zabezpečovacím systémem Atra – pancéřové závory do třech stran a výztuhou.

Dále se v bytě nachází nová moderní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči značky Electrolux (horkovzdušná trouba, keramická deska, myčka, digestoř, lednička s mrazicím boxem ve spodní části)

Jedna z ložnic je plně zařízená (manželská postel, noční stolky, šatní skříň)

Byt je možno uvolnit ihned, právní servis zajištěn z naší strany.

Při převzetí částečného hypotečního úvěru s fixací do 03/2011, na úrokovou sazbu 4,4% sleva 100 000,-

Prohlídky bytu možné téměř kdykoli po předchozí domluvě.

Prosím nekontaktovat RK!!!!!!

K nastěhování: 1/3/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12488
Dispozice3+kk
Typ budovyOstatní
Plocha78
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.