Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 45 m² bez realitkyChodská Lhota, Chodská Lhota - Chodská Lhota, Plzeňský kraj

Chodská Lhota, Chodská Lhota - Chodská Lhota, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronajmu atypickou garsoniéru 2 + KK, plocha 45 m3 v přízemí rodinného domu (bezbariérový přístup). Vlastní vchod, zastřešená terasa, společná zahrada. Sprchovací kout, kompletně vybaveno včetně spotřebičů digestoř, vestavěných skříní, sedací soupravy, rohová lavice, stůl, kompletně vestavěná ložnice a další.

Pouze dlouhodobý pronájem. Obchod a autobusová zastávka 350m pěšky. V obci také vlaková zastávka a dětská školka. Budova na hranici prvního vodního ochranného pásma (opravdu čistá příroda). Vzdálenost 15 Km do Domažlic i Klatov.

Možno topit elektrikou (noční proud) přímotopy a velmi úsporným krbem na dřevo a dřevěné uhlí. Možnost nákupu nařezaného dřeva. Bezdrátové připojení na internet WiFi zdarma. (energie hrazeny skrz vyúčtovatelné zálohy)

Zahrada obehnána tůjemi pro větší soukromí. V okolí dva rybníky, lesy, chráněná oblast.

Prosíme žádného pejska a kočku (v domě již jeden pejsek je). Ostatní domácí zvířátka jsou vítaná. Pouze seriózní nájemci. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu+energie a první nájem+energie k úhradě PŘED nastěhováním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu125279
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.