Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyPřední-Praha západ, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský kraj

Přední-Praha západ, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 179 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodám krásný světlý a prostorný byt 2+kk 60 m2 s parkovacím stáním v novostavbě (kolaudace r. 2006) ve Zvoli u Prahy - klidná lokalita s nádhernou přírodou (les prakticky hned za domem) a výbornou dostupností (autem cca 10 min. na okraj Prahy, 20 min. do centra, zastávka autobusu směr Budějovická, Kačerov cca 100 m.) Druhé podlaží s krásným výhledem, bez výtahu. Byt tvoří velká ložnice s francouzským oknem a malým balkonem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostorná koupelna s vanou, WC zvlášť, předsíň a velký úložný prostor (cca 6m2). Všechna okna orientovaná na východ. Byt je nadstandardně vybaven (dveře Sapeli, kuchyň. linka Nadop, značkové spotřebiče...), v ložnici jsou vestavné skříně, v předsíni nábytek na míru (vestavné botníky...), kuchyň je plně vybavena nerezovými spotřebiči Zanussi (el. trouba, sklokeramická deska, digestoř), kromě koupelny a WC všude plovoucí podlahy. Byt se nachází v menším bytovém domě (20 byt. jednotek), v přízemí je místnost na uskladnění kol a kočárků, k bytu patří i vlastní parkovací stání na oploceném a osvětleném parkovišti s bránou na dálkové ovládání. Vytápění vlastním el. kotlem. Příjemní tišší sousedé, nízké poplatky (s el. a vodou cca 3000 Kč měsíčně), internet Wi-fi. Byt je v osobním vlastnictví, volný po domluvě, možno prodat i jako zařízený.

For sale: Nice spacious light flat 2 + kk 60m2 with parking stand in new house (built 2006) in Zvole u Prahy (south from Prague) - calm locality with wonderful nature (wood behind the house) and great availability (by car 10 min. to Prague, 20 to the centre and bus stop to Budějovická, Kačerov 100 m from the house). Second floor with lovely wiev, without the lift. The flat: big bedroom with southly-oriented french window, wide living room with kitchen (southly-oriented windows as well ), bathroom with bath, WC in separated room, hall and big place for storage (cca 6 m2). The flat has equipment above standard (doors Sapeli, kitchen Nadop,...), built-in-wardrobe in bedroom, furniture made to measure in hall (built-in-wardrobe as well), fully equipped kitchen, floating floors. The flat is situated in smaller house (20 flats), in the ground floor is situated the room for storage of bycycles and bassinets, the flat has its own parking place - fenced and alight, with gate with telecontrol. Heating by own eletric boiler. Nice silent neighbours, low payments (complete with electricity and water about 3 000 Kč), internet Wi-fi. The flat is free according to deal, is possible to sale it with equipment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu12638
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha59
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.