Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyČerchovská, Praha - Vinohrady

Čerchovská, Praha - Vinohrady
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


LOKALITA! LOKALITA!LOKALITA! Kralovske Vinohrady, poblíž Riegrových sadů v klidné casti Vinohrad. Parkování! Prodej krásneho prostorneho bytu 3 +1, 2 ložnice / 91 m2, 4. patro ze 7 v exkluzivní lokalitě, v stromy lemovane ulici Cerchovska, pouze jednu ulici vzdalene od Riegrovych Sadu s dechberoucim výhledem na Pražský hrad a možnosti posezeni u sklenice piva. Nachází se pouze 2 minuty chůze od namesti Jiřího z Poděbrad a zizkovske televizní veze, 20 minut chůze od Václavského náměstí u tiche jednosměrne ulice v horní části ulice Polska, kde nebudete ruseni hustou dopravou. Byt je prostorny a svelty, v soukromem vlastnictvi. Vysoké stropy a budova jsou prikladem historického národního stylu "Rondo kubismus" (1918-1925), postaven roku 1922. Soucasti je společné parkoviště ve dvore, v zadní části domu, zahrada. Výtah nove rekonstruovan v roce 2011. Budova je opečovana spravcem a vyborem. Byt je prostorný 3 +1 s praktickou dispozicí, samostatne pokoje, obývací pokoj s vyhledem do ulice Cerchovska spojen velkou chodbou ke 2 ložnicim, s okny do dvora-zadní části budovy. V patře pouze 2 byty. Soucasti bytu jsou nove instalovane bezpecnostni dvere. Původní dubové parkety, dřevěné podlahy i dvere. Ústřední plynove topení -kotel Junkers Combi. Luxusní koupelna s vanou a vyhřívanou podlahou. Samostatné WC. Rekonstruavana kuchyně roku 2007, myčkou, sklokeramicka deska, horkovzdusna trouba, digestor. Bylo by treba byt zrekonstruovat. Nove rozvody plynu, vody a elektriny roku 2009. Velký suterénni sklep. Připojení telefonu, internetu a kabelove televize UPC. Poplatky cini 1860 Kč měsíčně včetně vody. V blízkosti veškerá občanska vybavenost: supermarkety, obchody, restaurace, lékaři, veterináři, škola, školka, tělocvičny, sportoviště, bazény a dětské hřiště. Výborná dopravní dostupnost: metro A (5 minut do centra), tram 11, bus. Nejlepsí umístěni Prahy 2, co se dostupnosti, krásy a klidu ulice. Požadovaná cena je 7.900.000 kč, cena k jednani.

LOCATION! LOCATION! LOCATION! KINGS VINOHRADY NEAR TO RIEGROVY SADY PARK! IN A QUIET TREE-LINED STREET! WITH PARKING! Sale of Lovely spacious 3+1, 2 bedroom/ 91 square meters, 4th floor out of 7 floors flat in an exclusive location, in a tree-lined street in Kings Vinohrady, one street away from the beautiful Riegrovy Sady park with its breath-taking views of Prague Castle, and perhaps take a drink at the famous beer garden. Located 2 minutes walk from Jiriho z Podebrad, a large square near the Žižkov TV tower the apartment is a 20 minutes walk to Wenceslas Square and the quiet one-way street is at the top of Polska in a rarely available area, without the noise of through traffic.The flat has lots of light and space. It is in Private ownership. There are High ceilings. The building is a beautiful example of the Historical national style of “Rondo Cubism” (1918-25), built in 1922. It has shared Parking for a car at the back of the building, a Shared garden, a Lift, with new a glass type lift to be installed in 2011. The building is being carefully restored over time and there is an active residents committee of the building. The flat is a spacious 3+1 with a practical layout; the Main living room at front looking to the quiet and lovely street, then connected by a large hall to 2 very quiet bedrooms to the rear of building. There are only two apartments per floor. Original oak parquet wooden floors in 1 bedroom and living room, and doors. High ceilings. Gas central heating from Junkers Combi boiler. Luxury bathroom with bath and shower attachment and heated floor. Separate toilet. Kitchen restored 2007 with dishwasher and cooker hood. New security door mechanism installed 2010. Remedial flat internal reconstruction and decoration needed. The building has had new gas, water and electricity restoration in 2009. There is a big basement cellar. Connection to telephone, internet, and cable. Poplatky 1860 czk per month including water. Close to all amenities: supermarkets, shops, restaurants, doctors, vet, school, preschool, gyms, athletic fields, swimming pools and playground. Excellent transport accessibility: metro A (5 minutes to the city center) , tram 11, bus. The best location in Prague 2 for accessibility,beauty and quietness combined. Asking price is 7900000 czk negotiable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130339
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.